Dia Juniors La Marina, Dénia

Foto Dia Juniors La Marina, Dénia

Diumenge passat 3 de març, el Centre Júniors l’Assumpció de Dénia, va acollir la trobada del dia Júniors de la zona La Marina. A l'esdeveniment van participar els centres Júniors de Xàbia, Benissa, Pego, Gata i Ondara.


La jornada va començar reunint-nos tots en l'estació de tren on iniciem amb l'oració júniors. Tot seguit, ens traslladem a la Plaça de la Constitució pels carrers de Dénia amb les nostres panyoletes gegants.


Durant el matí vam realitzar un joc ambientat en Mario Kart per a conéixer els Principis de Vida Júniors. Per a això, ens vam dividir en grups on vam poder compartir amb joves d'altres poblacions.


Com a punt central del dia, vam tindre la celebració de l'Eucaristia en la Parròquia de Nostra Senyora de l'Assumpció de Dénia presidida per D. Quique Roig, viceconsiliari diocesà de Júniors MD i concelebrada pels diferents consiliaris dels Centres Júniors de la zona, entre els quals destaquem a D. Ximo, consiliari de la zona La Marina i D. José Daniel, rector de la Parròquia Nostra Senyora de l'Assumpció i consiliari del Centre Júniors L’Assumpció de Dénia.


Va ser una jornada meravellosa, on vam poder veure que la zona seguix viva seguint l'Estil de Vida Júniors i seguint els passos de Crist.

Sempre Units!

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

El pasado domingo 3 de marzo, el Centro Juniors l’Assumpció de Dénia, acogió el encuentro del día Juniors de la zona La Marina. Al evento participaron los centros Juniors de Xàbia, Benissa, Pego, Gata y Ondara.

La jornada empezó reuniéndonos todos en la estación de tren donde iniciamos con la oración juniors. Acto seguido, nos trasladamos a la Plaza de la Constitución por las calles de Dénia con nuestras pañoletas gigantes.

Durante la mañana realizamos un juego ambientado en Mario Kart para conocer los Principios de Vida Juniors. Para ello, nos dividimos en grupos donde pudimos compartir con jóvenes de otras poblaciones.

Como culmen del día, tuvimos la celebración de la Eucaristía en la Parroquia de Nuestra Señora de la Asunción de Dénia presidida por D. Quique Roig, viceconsiliario diocesano de Juniors MD y concelebrada por los diferentes consiliarios de los Centros Juniors de la zona, entre los que destacamos a D. Ximo, consiliario de la zona La Marina y D. José Daniel, párroco de Nuestra Señora de la Asunción y consiliario del Centro Juniors L’Assumpció de Dénia.

Fue una jornada maravillosa, donde pudimos ver que la zona sigue viva siguiendo el Estilo de Vida Juniors y siguiendo los pasos de Cristo.

 

Sempre Units!

Comparte la noticia