Nou Curs Juniors 2023 - 2024

Foto Nou Curs Juniors 2023 - 2024

Estimades famílies,

iniciem un nou curs Juniors amb molta il·lusió, amb activitats noves i les de sempre que ens caracteritzen. Estem emocionats de poder comunicar-vos que aquest nou curs iniciarà el dia 21 d'Octubre. Les inscripcions seràn els dies 4 i 5 d'octubre en la secretaria juniors de 18.30 a 20h.

En l'apartat de recursos trobareu tots aquells documents necessaris per a la inscripció, a més de trobar un link per a la inscripció de forma online.

https://forms.gle/AndYZBemj8QcRwHd8

Esperem veure-us a tots de nou i també als que encara no formeu part d'aquesta gran família.

Una salutació de part de l'equip d'educadors.

 

Sempre Units!

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Estimadas familias, 

iniciamos un nuevo curso Juniors con mucha ilusión, con actividades nuevas y las de siempre que nos caracterizan. Estamos emocionados de poder comunicaros que este nuevo curso dará comienzo el día 21 de Octubre. Las inscripciones serán los días 4 i 5 de octubre en la secretaría juniors de 18:30 a 20h. 

En el apartado de recursos encontraréis todos aquellos documentos necesarios para la inscripción, además de econtrar un link para la inscripción de forma online. 

Esperamos veros a todos de nuevo y también a los que aun no formáis parte de esta gran familia. 

Un saludo de parte del equipo de educadores. 

 

Sempre Units!

Comparte la noticia